Ægtepagter læs mere...

ESBJERG


Jernbanegade 22
6700 Esbjerg
Telefon 7512 3044

Direkte kontakt

FIND


  • a » A
  • A » a
Inkasso

RKI
Inddrivelse af tilgodehavender er et evigt problem og kan vække megen irritation og besvær.

Finanskrisen har påvirket et stort antal borgere og virksomheder og flere overskrider betalingsfristerne. En effektiv rykkerprocedure og inddrivelsespolitik, kan have stor betydning for din virksomhed.

Det er ofte de kreditorer der reagere og rykker for betalingen, der bliver betalt først. Den flinke kreditor som troligt afventer og giver henstand taber ofte sine penge.

Advokathuset er gerne behjælpelig med at vurdere om din virksomheds rykkeprocedure kunne være mere effektiv, om den overholder alle formaliteterne, og vi hjælper gerne med inddrivelsen af tilgodehavender ved overdragelsen til inkasso.

Vi er RKI Inkassopartner og kan tjekke sin kunde i RKI, og vi skriver i vores inkassobrev, at der sker indberetning til RKI, hvis fordringen ikke bliver betale.

Alene risikoen for at blive indberettet til RKI får mange til at betale.

Vi varetager vore inkassosager effektivt og professionelt med et vågent øje på enhver sag, således tilgodehavendet bliver inddrevet så hurtigt som muligt i henhold til de gældende regler herom. Desuden varetager vi møderne i fogedretten samt eventuelle afdragsordninger med debitorerne.

Vore kunder, kreditorerne bliver naturligvis orienteret om sagens forløb løbende.

Kontakt os på tlf. 75 12 30 44 og hør nærmere om, hvordan vil kan hjælpe med at inddrive dine tilgodehavender.