Kr. 5.000,00 for at sikre dine nærmeste med et testamente læs mere...

ESBJERG


Jernbanegade 22
6700 Esbjerg
Telefon 7512 3044

Direkte kontakt

FINDDer er flere måder at sælge bolig på.

1. Salg gennem ejendomsmægler.

2. Salg uden ejendomsmægler.

3. Medsalg.

Du skal træffe beslutning om, hvem der skal hjælpe dig med salget af din bolig, og om omfanget af den hjælp, som du har behov for.

Advokathuset tilbyder dig et gratis orienteringsmøde allerede på dette tidspunkt, hvor vi også fortæller om de forskellige måder at sælge bolig på.

Salg gennem ejendomsmægler.
Vil du overlade alt salgsarbejde, annoncering, fremvisning m.v. til en ejendomsmægler, kan Advokathuset rådgive dig om valg af den bedste ejendomsmægler til salg af din bolig, og vi kan rådgive dig i forbindelse med indgåelse af formidlingsaftalt med vilkår for salget. Vi kan også yde dig bistand i forbindelse med indhentelse af tilstandsrapport, forsikringstilbud, tinglysning af skøde m.v.

Salg uden ejendomsmægler.
Det er umiddelbart den billigste løsning, at du selv forestår arbejdet med salg af din bolig med annoncering, fremvisning m.v.

Hvis du ønsker at sælge selv uden ejendomsmægler, kan Advokathuset hjælpe dig med udarbejdelse af salgsopstilling, annoncering på internettet, annoncering i ugeaviser, indhentelse af tilstandsrapport og forsikringstilbud, og når du har fundet en køber, sørger Advokathuset for udarbejdelse af købsaftale, indhentelse af alle nødvendige oplysninger, kontakt til dit pengeinstitut, tinglysning af skøde m.v. Prisen vil være 12.000 – 15.000 kr. afhængig af hjælpens omfang. Du får altid en fast aftalt pris, før salgsarbejdet starter.

Medsalg.
Flere ejendomsmæglere tilbyder medsalg, hvor du kan spare en del af honoraret, ved selv at fremvise boligen og evt. selv betale for markedsføringen. Fordelene er begrænsede, og denne salgsform er ikke særlig udbredt.

Flere oplysninger? Kontakt os.

 

Karina Schmidt Karina Schmidt

Advokat (L), indehaver

Beneficeret forsvarsadvokat

Sagsområder:

Forsvarer/strafferet - Arv/Testamente - Dødsboskifte -

Retssager - Ejendomshandler -

Tvangsfjernelse af børn - Forældremyndighed, bopæl og samvær

Tlf.: 7512 3044
Mail.: ks@advokathuset-esbjerg.dk